Individuele kracht

De volgende stap zetten. Onderzoeken en ontwikkelen. Om helderheid te krijgen en richting te bepalen. Om creatiever en energieker verder te gaan. 

Gun jezelf de ruimte om creativiteit te ontwikkelen. Kom tekenen, schilderen, schrijven. Kom kijken, experimenteren, falen en maken. Voed inspiratie, ontdek nieuwe wegen en versterk jouw kracht.

Privéles

Naast de groepslessen kun je ook kiezen voor privéles. Soms is het gewoon prettiger om in alle rust te werken. Misschien heb je een specifieke vraag, dan gaan we direct daarmee aan de slag. 
Privéles is altijd een op maat samengestelde, persoonlijke les. Tekenen, schilderen, gemengde techniek, concept ontwikkeling, creativiteit hervinden. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn zodat we samen tot een plan kunnen komen. De lessen worden gegeven in het atelier in Frederiksoord, online en desgewenst op locatie. Ik meng experiment en actie graag tot de volgende stap in jouw proces.

Creatieve coaching

Op sommige momenten kun je wel wat hulp gebruiken om jouw pad (weer) te vinden. Wil je de volgende stap zetten? En wil je daarvoor een hoofdrol voor je handen? Dan reis ik graag een stukje met jou mee.
Mijn begeleiding heeft creativiteit als taal. Maar is geen creatieve therapie. Ik ben overtuigd van ons zelfhelend vermogen. En heb gezien dat creatieve actie een ongekende kracht heeft. Niet denken en analyseren, maar met je handen letterlijk nieuwe wegen ontdekken.

Schrijven, tekenen en schilderen. We kiezen wat past bij jouw proces. Het gaat niet over oordeel of resultaat, uitsluitend over ontdekking en inzicht. Daarnaast gebruik ik mindfulness als basis voor aandacht en mildheid.
Je hoeft niet creatief te zijn om baat te hebben bij creatieve coaching. Creativiteit je kan helpen om buiten de gebaande paden te denken. Door middel van beeldende opdrachten kun je zelfs de meest complexe zaken inzichtelijk te maken. 

Je wordt begeleid bij het in beeld krijgen van kwaliteiten en kracht. Krijgt inzicht in je belemmeringen en gedrag. Geeft vorm aan wensen en doelen. Leert hoe je patronen kunt doorbreken en talenten kunt benutten. En je wordt geïnspireerd om actief aan de slag te gaan.

Doel

  • Creativiteit ontwikkelen
  • Aandacht voor eigen wensen
  • Omgaan met verandering
  • Blokkades overwinnen
  • Omgaan met gedachten en gevoelens
  • Inzicht krijgen in talenten
  • Kwaliteiten versterken

Aanpak

Ik werk graag met je samen om jouw unieke kracht en kwaliteit te (her)ontdekken. Soms is een enkele sessie genoeg om de helderheid te krijgen die jij zoekt. Soms is het prettig in een aantal sessies te bouwen aan een stevig fundament waarmee jij verder kunt. We maken samen een plan gebaseerd op jouw vraag en mijn voorstel.

Praktisch

De kosten voor privéles/coaching zijn €109,- per uur (incl. 21% BTW en alle materialen). Bij meerdere sessies spreken we een passende totaalprijs af per traject.

Wil je graag een afspraak maken? Of heb je vragen? Mail of bel gerust.
Hinke: 06-29008154 of mail hinke@hinkehuisman.nl