Kunsteducatie

Er is zoveel te ontdekken! Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis. Met een berg inspiratie en een stapeltje materiaal, gaan we aan de slag!  Nieuwsgierigheid is onze drijfveer, plezier onze kracht. Ik stem af op de groep en laat iedereen op eigenwijze creativiteit ontwikkelen. 

BasisOnderwijs

Voortgezet Onderwijs

Ervaring

Vanaf 2007 heb ik les gegeven in cultuurbeschouwing, styling en beeldende vakken op Mavo/Havo/ MBO en post-HBO. Ik gaf daarnaast mindfulness-traing op basisscholen in Noord-Holland. In het Zuiderzeemuseum verzorgde ik educatieve programma's voor leerlingen van alle leeftijden en achtergronden.

Vanaf 2014 geef ik les in mijn atelier en Naarden en verzorgde ik diverse projecten op scholen. En beeldende projecten gedaan op verschillende basisscholen in 't Gooi. O.a. over Kleur (Yves Klein), beweging (Tinguely) en Toekomst (levensgroot huis waaraan alle leerlingen van de school meewerkten).

Praktisch

Ben je op zoek naar een enthousiaste ervaren beeldend docent? Wil je een kunstenaar in klas? Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een creatief project? Ik kijk graag samen wat de mogelijkheden zijn.

Mail of bel gerust, hinke@hinkehuisman.nl of 06-29008154