Kunsteducatie

Er is zoveel te ontdekken! Ik breng graag inspiratie om iedereen zijn/haar creativiteit te laten ontwikkelen. Kinderen houden van maken.  de slag te gaan. 

BasisOnderwijs

Naast de groepslessen kun je ook kiezen voor privéles. Soms is het gewoon prettiger om in alle rust te werken. Misschien heb je een specifieke vraag, dan gaan we direct daarmee aan de slag. 
Privéles is altijd een op maat samengestelde, persoonlijke les. Tekenen, schilderen, gemengde techniek, concept ontwikkeling, creativiteit hervinden. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn zodat we samen tot een plan kunnen komen. De lessen worden gegeven in het atelier in Frederiksoord, online en desgewenst op locatie. Ik meng experiment en actie graag tot de volgende stap in jouw proces.

Voortgezet Onderwijs

Op sommige momenten kun je wel wat hulp gebruiken om jouw pad (weer) te vinden. Wil je de volgende stap zetten? En wil je daarvoor een hoofdrol voor je handen? Dan reis ik graag een stukje met jou mee.
Mijn begeleiding heeft creativiteit als taal. Maar is geen creatieve therapie. Ik ben overtuigd van ons zelfhelend vermogen. En heb gezien dat creatieve actie een ongekende kracht heeft. Niet denken en analyseren, maar met je handen letterlijk nieuwe wegen ontdekken.

Ervaring

Vanaf 2007 heb ik les gegeven op Mavo/Havo/ MBO en post-HBO. Ik gaf daarnaast mindfulness-traing op basisscholen in Noord-Holland. Heb educatieve programma's verzorgd voor het Zuiderzeemuseum En beeldende projecten gedaan op verschillende basisscholen in het Gooi. O.a. over Kleur (Yves Klein), beweging (Tinguely) en een Huis van de toekomst waaraan alle leerlingen van de school meewerkten.

Praktisch

Ben je op zoek naar een enthousiaste ervaren beeldend docent? Wil je een kunstenaar in klas? Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een creatief project? Ik kijk graag samen wat de mogelijkheden zijn.

Mail of bel gerust, hinke@hinkehuisman.nl of 06-29008154